سخن نخست

نوع مقاله : مقاله پژوهشی

نویسنده

معاونت فرهنگی و تبلیغی

10.22081/rt.2021.69836

چکیده

با پیروزی انقلاب اسلامی، ملت عزیز ایران مسیر اقتدار و قدرت خود را شناخت و توانست در پرتو رهنمودهای بنیانگذار انقلاب و رهبری معظم انقلاب، این راه با عظمت را با قوّت و همّت هر چه تمام ادامه دهد. جمهوری اسلامی ایران در چهل سال نخست، توانست به دستاوردهای مهم و شگرفی در عرصه‌های داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی نائل شود و امروز با گام نهادن در چهل سال دوم، بایسته است با مروری دقیق بر رویدادهای گذشته، نقاط ضعف و آسیب‌ها را شناسایی و برطرف نماید و به تقویت نقاط قوّت و موفقیت‌ها بپردازد. بی‌تردید برای دست‌یابی به تمدن نوین اسلامی باید بتوانیم در همه عرصه‌های اقتصادی، سیاسی، نظامی و فرهنگی به استقلال و خودکفایی برسیم. یکی از راه‌های کسب قدرت و اقتدار درونی، مشارکت حداکثری و پرشور مردم در انتخابات است. انتخابات مبتنی بر مشارکت عمومی و آرای مردمی، افزایش رضایت و مشروعیت مردمی نظام سیاسی، اعتبار بین‌المللی را برای کشور به همراه داشته و نظام را در مواجهه با تهدیدات و زیاده‌خواهی‌های دشمنان توانا می‌کند؛ زیرا انتخابات نمایانگر قدرت مردمی و پشتوانه ملی نظام است و به هر میزان مشارکت بیشتری در انتخابات شکل گیرد و حضور گسترده‌تری در این عرصه از سوی مردم شاهد باشیم، نظام از پشتوانه مستحکم‌تری برخوردار خواهد بود و در ادامه مسیر خویش با صلابت و قدرت بیشتری حرکت خواهد نمود، همچنانکه مقام معظم رهبری‌مدظله‌العالی، از حضور حداکثری در انتخابات به عنوان عامل عزت‌مندی، وفاق و اقتدار ملی، تحکیم نظام، آبروی اسلام و تقویت جمهوری اسلامی یاد نمودند. همین اهمیت و جایگاه ویژه انتخابات موجب شده که دشمنان نظام اسلامی، تمامی تلاش خویش را به کار بگیرند تا مردم را نسبت به شرکت در انتخابات دلسرد و مأیوس نمایند و بدین‌وسیله نظام را از این پشتوانه قوی محروم سازند؛ از این‌رو برای خنثی نمودن توطئه دشمنان باید تدابیر و راهکارهایی اندیشید که انگیزه مشارکت مردم در انتخابات افزایش پیدا نماید و زمینه حضور حداکثری آنان فراهم گردد؛ زیرا مشارکت مردمی کارآمدترین و کاربردی‌ترین راهکار برای تحقق این مهم است.
نظر به اهمیت نقش مبلغان محترم در رویدادهای سیاسی و اجتماعی از جمله انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 که مهم‌ترین رخداد سیاسی و اجتماعی سال جاری به‌شمار می‌رود و نیازمند توجه ویژه است؛ معاونت فرهنگی و تبلیغی دو نشست از نشست‌های توجیهی مبلغان اعزامی ماه مبارک رمضان را به موضوع انتخابات اختصاص داد. علاوه بر آن مقرر گردید محتوای مرتبط با انتخابات نیز تولید و در اختیار مبلغان گرامی قرار گیرد؛ از آنجا که با انتشار یک یا چند مقاله در لابلای مباحث گوناگون ره‌توشه ماه رمضان، حق مطلب در باره این رویداد مهم ادا نمی‌شد؛ همزمان با تهیه ره‌توشه ماه مبارک رمضان، تولید ویژه‌نامه‌ای مختص انتخابات نیز در دستور کار قرار گرفت. امید است این ویژه‌نامه که گامی در جهت تحقق وظیفه دینی و انقلابی و مطالبات امام خامنه‌ای‌مدظله‌العالی به‌منظور حضور حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری است، مورد استفاده مبلغان عزیز قرارگیرد.
از روحانیت معظم و مبلغان گرامی نیز انتظار می‌رود بر اساس رهنمودهای نورانی امام راحل و مقام معظم رهبری، مردم فهیم و قدرشناس را به حضور پرشور در انتخابات دعوت کنند و با بر شمردن ویژگی‌های رئیس جمهور شایسته، مسؤولیت الهی خود را به انجام برسانند. در پایان، از‌‌ نویسندگان فرهیخته و محترم و نیز همکاران گروه تولید محتوای فرهنگی و تبلیغی که در جهت تولید و آماده‌سازی این ویژه‌نامه تلاش نمودند، صمیمانه قدردانی می‌نمایم.